Skip to content

Over Maartje

Over Maartje

In 2017 ben ik afgestudeerd als diëtist van de opleiding Voeding & Diëtetiek in Nijmegen. Tot op heden ben ik aan het werk als klinisch diëtist in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Hier richt ik me vooral op voedingsadvies t.a.v. (oncologische) maag-, darm- en leverziekten en bariatrische chirurgie (maagverkleiningen). Daarnaast ben ik me vanaf april 2019 gaan specialiseren in voedingsproblemen bij kinderen, zoals: afbuigende groeicurves, slechte eters, ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa etc.

Vanaf oktober 2018 ben ik mijn werkzaamheden in het ziekenhuis gaan combineren met het werken in de eerste lijn. Omdat dit zo goed beviel, heb ik de mogelijkheid om de eerstelijns praktijk in Volkel over te nemen, met twee handen aangepakt.

Wat ik het belangrijkste vind, is dat u zo veel mogelijk kunt genieten van eten en dat u zich goed voelt bij het resultaat, bijvoorbeeld dat u minder klachten heeft, dat u beter in uw vel zit of dat het gewichtsdoel is bereikt. Ik ben gemotiveerd om u te inspireren en te begeleiden bij het behalen van uw persoonlijke doelen.